Svolvær Blikkenslagerverksted er på full fart inn i fremtiden. Nå trenger vi flere hender.

100% stilling som blikkenslager / ventilasjonsmontør i Svolvær

Bli med oss inn i fremtiden!

I Lofoten liker vi alt som er nytt og spennende og vi i Svolvær Blikkenslagerverksted er ikke noe unntak. Vi har levert tjenester innen ventilasjons- og blikkenslagerfaget i over 40 år. Denne erfaringen kombinerer vi nå med ny teknologi og nye metoder. Hos oss får du prøve deg på nye ting og kan regne med en variert arbeidsdag. Vi utfører alle slags oppdrag på bolig, næringsbygg, offentlige bygg og skip for privatpersoner, offentlig næring og industri.


Nå søker vi deg med kunnskaper innen ventilasjons- og blikkenslagerfaget.


Det gode liv i Lofoten venter på deg!


Stadig flere velger å flytte til Lofoten og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. I Lofotens hovedstad Svolvær havner du midt i smørøyet. Her finner du en unik blanding av bylivets gleder med handel og kultur samtidig som du har den verdenskjente Lofotnaturen med fjell og hav rett utenfor stuedøra. Liker du å løpe på fjelltopper eller surfe på bøljan den blå? Kanskje du heller foretrekker du å ta livet med ro og nyte midnattssola med noe godt lokalprodusert i glasset og verdens beste fisk på tallerkenen? Uansett hva du foretrekker så har du kommet til rett sted.


Dra hit for naturen – bli værende for folket


Her finnes det meste av tilbud og aktiviteter, men om du spør en innflytter om hva som er det beste med å bo i Lofoten er det ett svar som går igjen: folket. Godlynte, hjelpsomme, inkluderende og med humoristisk sans. Lofotingen har hjertet utenpå genseren og snakker rett fra levra og ingen syns det er noe rart om du snakker til en vilt fremmed. Her er det lett å få venner for livet.

 

Om du har:

  •  Jobbet med tak- og fasaderelaterte oppgaver innenfor faget, eller selvstendig med ventilasjonsmontasje.
  • Minimum 5 års erfaring.
  • Førerkort for personbil kl. B.

Så kan vi tilby:

  • Et godt arbeidsmiljø og svært varierte oppdrag.
  • 100% stilling.
  • Lønn etter avtale.
  • Midlertidig bolig til du skaffer deg egen. Du kan med andre ord begynne ditt nye liv i Norges mest spennende område med en gang!


Høres dette fristende ut? Ta kontakt med Bjørn Kristian Pedersenbjorn@svoblikk.no eller ta en diskret prat på telefon 951 25 275.

 

Søknadsfrist: SNAREST

 

 

Bjørn Kristian Pedersen

Bjørn Kristian Pedersen

Daglig leder
Ta kontakt for en hyggelig prat, så avtaler vi et møte.
Ring 951 25 275
bjorn@svoblikk.no